Minőség

Alapanyag és felületkezelés

A minőség és az élettartam fontos tényezője az alapanyag. Kizárólag hiteles eladőktöl vásároljuk őket. A megvásárolt anyagok szigorú ??tv?�teli ellenőrzésen esnek keresztül cégénknél. Lemez termékeinknél rozsdamentes antikór acélt használunk, öntvénytermékeink pedig Ms58 s??rgar?�zből k?�sz??lnek, amelyet a gyártás ig?�nyei szerint ?�tv?�z??nk laboratóriumunk eredményei alapján.
Galvanizáló műhelyünkkel próbáljuk egyfolyt??ban megteremteni a termékeink minél hosszabb élettartamát biztos?�t?? felt?�teleket. Erről 40 technológiai folyamat gondoskodik, melyen minden egyes terméknek végig kell mennie. Kínálatunk újdonsága a bronz felületkezelő gyártósor, melynek paraméterei a korróziós ellenállásági tesztben meghaladják akár az 1000 órát is egy sókamrában. Egyedülálló technológiáról van szó , amelyet jelenleg csak az autóiparban alkalmaznak.

Termékek és szolgáltatások

Ezeken az oldalakon szeretnénk bemutatni önnek az AMV Slovakia cég teljes sírkő kiegészítő kínálatöt, melyek esztétikai és technikai szempontból is a legmagasabb minőséget képviselik.


Egyes termékeinket áttekinthetően typusuk szerint soroltuk be. Eredeti, hagyományos sírkő kiegészítő kollekciónkat számos újdonsággal bővítettük, amelyek formailag és funkcionálisan is gazdagították azt. Jelenlegi kínálatunk a stílusok szíles skáláját ?�lelik k?�rbe, a klasszikus megjelen?�stől a legmodernebb formákig. Elaganciájuk és a már emlétett minőségék a legfontosabb jellemzőjük, melyeknek köszönhetően pozíciót szereztek maguknak nemcsak a hazai, de a külföldi piacokon is. Bízunk benne, hogy termékeink a legigínyesebb vásárlók igényeit is kielégítik.


Minden termékénk megvásárolható céges üzletünkben vagy saj??t eloszt??ssal, illetve sz??ll?�t?? vállalaton keresztül ig?�nyeik szerint 72 órán belül elkúldjük önnek.